Media Stage

Media Stage

Media Stage is een stagebedrijf dat zich richt op het vinden van de perfecte stageplek voor studenten in de media- en communicatiebranche. Het bedrijf is opgericht door twee jonge ondernemers die zelf hebben ervaren hoe lastig het kan zijn om een geschikte stageplek te vinden. Met een groot netwerk en veel ervaring in de media-industrie, helpen zij studenten aan een leerzame en uitdagende stage. Maar wat maakt Media Stage nu zo uniek?

Ten eerste is het concept van Media Stage erg vernieuwend. In plaats van te werken met vaste stageplekken, gaan zij op zoek naar een stageplek die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de student. Hierdoor is de kans op een succesvolle en leerzame stage een stuk groter. Ook bieden zij persoonlijke begeleiding en coaching aan tijdens de stageperiode, zodat de student het maximale uit zijn of haar stage kan halen. Dit maakt Media Stage een uniek en waardevol bedrijf voor zowel studenten als stagebedrijven.

Daarnaast is het netwerk van Media Stage enorm. Door jarenlange ervaring in de media- en communicatiebranche hebben zij een groot netwerk opgebouwd. Dit betekent dat zij toegang hebben tot diverse stageplekken bij gerenommeerde bedrijven. Hierdoor kunnen zij studenten een breed scala aan mogelijkheden bieden en is de kans groot dat er een perfecte match wordt gevonden tussen student en stagebedrijf. Ook na de stageperiode blijft dit netwerk van Media Stage waardevol, aangezien zij ook ondersteuning bieden bij het vinden van een baan na de studie.

Bij Media Stage staat de persoonlijke ontwikkeling van de student centraal. Zij geloven dat een stage niet alleen draait om het opdoen van werkervaring, maar ook om het ontdekken van talenten en interesses. Daarom bieden zij naast de stageplek ook diverse workshops en trainingen aan, zodat de student zich op professioneel en persoonlijk vlak kan ontwikkelen. Hierdoor wordt de stageperiode niet alleen leerzaam, maar ook een periode van persoonlijke groei.

Een ander voordeel van Media Stage is de transparantie en eerlijkheid. Zij maken duidelijke afspraken met zowel de student als het stagebedrijf, zodat beide partijen weten wat zij van elkaar kunnen verwachten. Ook bieden zij hulp bij het opstellen van een stageovereenkomst en zorgen zij voor een goede begeleiding gedurende de stageperiode. Hierdoor is er een heldere communicatie en kunnen eventuele problemen snel worden opgelost.

Tot slot organiseert Media Stage ook regelmatig netwerkevenementen en borrels voor haar studenten en stagebedrijven. Hierdoor kunnen studenten en bedrijven elkaar leren kennen en kunnen er waardevolle connecties worden opgebouwd. Ook worden er inspirerende sprekers uitgenodigd die interessante lezingen geven over de media-industrie. Dit zorgt voor een leuke en leerzame toevoeging aan de stageperiode.

Kortom, Media Stage is een uniek en waardevol bedrijf voor studenten in de media- en communicatiebranche. Door hun vernieuwende concept, grote netwerk, focus op persoonlijke ontwikkeling en transparante werkwijze onderscheiden zij zich van andere stagebedrijven. Met Media Stage aan je zijde ben je verzekerd van een leerzame en uitdagende stage die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Media Stage

Loop jouw media stage bij Creativebros

Klik hier voor media stages

Link toevoegen